Viralliset kasvattajat

Suomen Frettiliiton hyväksymät frettikasvattajat, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan määriteltyä kasvattajasitoumusta.

Kavatustoimintaa edistääksemme olemme kiinnostuneita saamaan palautetta kasvattajista sekä kasvatusohjeistuksista ja ehdoista. Voit antaa palautetta täällä .

Ei aktiivista kasvatustoimintaa toistaiseksi

E-Pic's

Emeliina Kaukolinna, Lempäälä
epicsferrets (at) gmail.com

Kasvatan frettejä pienimuotoisesti nimellä E-Pic’s. Kasvattajanimi minulle myönnettiin vuonna 2011, ja ensimmäinen pentueeni syntyi keväällä 2013. Tarkoituksenani on kasvattaa terveitä, pitkäikäisiä ja hyväluonteisia lemmikkifrettejä. Kasvatan lyhytkarvaista standardilinjaa pääosin väreissä suklaa ja musta soopeli. Pennut tottuvat pienestä pitäen käsittelyyn ja arjen ääniin. Kasvattieni omistajille haluan antaa parhaan mahdollisen tuen koko fretin eliniäksi.

Kasvattajan sivu ›

Ei aktiivista kasvatustoimintaa toistaiseksi

Furritus Fatalis

Jonna Toljamo, Rovaniemi
jonna_toljamo@hotmail.com

Kasvatan standardilinjaisia frettejä lyhyellä karvanpituudella. Jokainen yhdistelmä on tarkkaan harkittu.
Tavoitteenani on hyväluonteinen, pitkäikäinen ja terve lemmikkifretti.
Pennut tottuvat pienestä pitäen normaaliin arkielämään, ääniin ja hoitotoimenpiteisiin.
Haluan olla kasvattieni omistajien tukena koko fretin eliniän ajan.

Meidän löytää myös Instagramista https://www.instagram.com/furritusfatalis/

Kasvattajan sivu ›

Monochrome

Milla Poikolainen, Helsinki
info (at) monochromeferretry.fi

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä ja hyvärakenteisia frettejä, joilla riskivärien perimä on minimaalinen. Pääpaino kasvatuksessani on erikoisväristen frettien linjojen kehittäminen, lähinnä mustan, mitti-kuvioisen mustan soopelin sekä angoran eli pitkäkarvaisen. Pentuja sosialisoidaan pienestä pitäen, jotta ne sopisivat lemmikiksi perheeseen kuin perheeseen.

Meidät löytää myös Instagramista: @monochromeferretry https://www.instagram.com/monochromeferretry

Kasvattajan sivu ›

Nightshade's

Riikka Piispa, Mäntsälä
nightshadesferrets (at) gmail.com

Kasvatan frettejä pienimuotoisesti nimellä Nightshade's ja ensimmäinen pentueemme lähti maailmalle 2010. Kasvatustavoitteena on ennenkaikkea pitkäikäisyys ja vahva rakenne, luonnetta unohtamatta. Kasvatusyksilöiden taustoihin perehdytään huolella ja sukulinja, terveys ja fretin rakenne ovat tärkeitä kriteereitä. Pennut kasvavat kotioloissa ja ne tottuvat jo pienestä pitäen kodin normaaleihin ääniin ja arkielämään ja niitä käsitellään päivittäin samalla kun opetellaan fretille sopivia tapoja. Kasvatan ppk/pitkäkarvaisia frettejä, pääasiassa vaaleissa väreissä, ajoittain myös miteillä. Kasvattajana haluan myös olla omistajien tukena koko fretin elämän.

Kasvattajan sivu ›

Ei aktiivista kasvatustoimintaa toistaiseksi

Pickpocket's

Lisa Hyöky, Järvenpää
pickpocketsferrets (at) gmail.com

Kasvatustoimintaa vuodesta 2006. Tavoitteena on kasvattaa terveitä, pitkäikäisiä, hyväluonteisia ja älykkäitä lemmikkifrettejä. Kasvatuseläinten valinnassa suvun taustatiedot ovat minulle tärkein tekijä. Kasvatan vain lyhytkarvaista standardilinjaa, pääasiassa väreissä tumma soopeli ja suklaa. Ihanteenani on mahdollisimman luonnollinen fretti niin käytökseltään kuin ulkomuodoltaankin. Pentumme kasvatetaan opettaen niille hyviä käytöstapoja ja totuttaen ne normaaliin arkielämään. Tahdon olla mahdollisimman paljon tukena läpi kasvattieni elämän.

Kasvattajan sivu ›

Shadowtails'

Hanna Heinonen, Hyvinkää
shadowtailsferrets (at) gmail.com

Tavoitteena on kasvattaa terveitä, aktiivisia ja hyväluonteisia lemmikkifrettejä. Kasvatuksessani arvostan luonnetta ja tervettä taustaa enemmän kuin väriä. Pennut tulevat tottumaan normaaleihin arkielämän ääniin, käsittelyyn sekä fretille sopiviin käytöstapoihin. Kasvattajana haluan olla kasvattieni omistajien tukena ja apuna läpi fretin koko elinkaaren.

Meidät löydät myös Instagramista: @shadowtailsferrets

Kasvattajan sivu ›

Sotatanssin

Sarianna Kuusela, Turku
sotatanssin (at) gmail.com

Tavoitteenani on kasvattaa pitkäikäisiä puoli- ja pitkäkarvaisia frettejä terveellä rakenteella ja tasapainoisella luonteella. Meillä syntyvät pentueet tulevat olemaan pääasiassa pastellin ja suklaan värisiä. Pennut tulevat kasvamaan normaaliin arkielämän keskellä ja sitoudun antamaan tukeni kasvattieni omistajille niiden koko elinajaksi.

Kasvattajan sivu ›